‘Vegt’ power

Samen staan we sterk!

Onze lieve vriendin is al een jaar bezig met alle mogelijke behandelingen om de kanker zover mogelijk terug te dringen in haar lichaam. Tijdens dit zware jaar heeft haar vader ook kanker gekregen en helaas is hij overleden aan de gevolgen van deze ziekte. Onvoorstelbaar voor ons wat zij al heeft moeten doorstaan... 💕

Wij willen haar en alle mensen die te maken krijgen met deze levensbedreigende ziekte steunen door geld op te halen voor meer onderzoek naar behandelmethoden.

Ook aandacht en informatie over het leven met/na kanker is belangrijk. Goede voorlichting en (lotgenoten)contact kan helpen de ingrijpende veranderingen in je lichaam en leven een plek te geven.

Steunt u ook?

Laatste donaties

€ 10 07-10-2019 14:48 uur
€ 10 06-10-2019 11:28 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.