Timo Goes Pink

Timo Goes Pink

Hallo,

Wij zijn Ria Bolks & Margriet Bakker twee moeders van jonge kinderen en samen helaas in 2016 de diagnose borstkanker gekregen. Onwerkelijk... want zoiets kan niet bij ons gebeuren, daar zijn we immers te jong voor. Helaas ging het onze deur niet voorbij en kwam het keihard binnenvallen. Jong, gezond, volop in het leven maar ineens werd alles anders. Onze wereld werd ontzettend klein en bestond en bestaat uit termen waar we eerder nog nooit van gehoord hadden, oneindig veel ziekenhuisbezoeken, chemo's met alle nare bijwerkingen, enorme spannende dagen van belangrijke uitslagen, operaties en ontzettend veel angst, verdriet en onzekerheid. Ook onze omgeving nemen we onbedoeld mee in de achtbaan van emoties waarin we terecht zijn gekomen.
Ons overviel het, toch niet gek als we naar de cijfers kijken, 1 op de 7 vrouwen krijgt in haar leven te maken met borstkanker waarvan 25% jonger dan 50 jaar is, best wel veel.
Ria is nog volop aan het strijden tegen deze vreselijke ziekte en Margriet mag weer vooruit kijken.
Strijdbaar dat zijn we, en daarom willen we ons ook op een andere manier in gaan zetten in de strijd tegen borstkanker.

Via de media kwam een ontzettend leuk evenement voorbij. De Pink Walk & Run in Westerbork, een evenement waarbij je door te wandelen of hard lopen geld bij elkaar kunt verzamelen wat geheel ten goede komt aan Pink Ribbon.
Pink Ribbon financiert wetenschappelijke onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en de lange termijn effecten van borstkanker. Hun doel is een langer, beter leven voor (ex) borstkankerpatienten. Ontzettend belangrijk dus...

Het lijkt ons ontzettend leuk om samen met een grote groep jonge moeders ( inmiddels al bijna 40🌸) van de basisschool waar onze kinderen op zitten (Timotheusschool in Oldebroek) mee te wandelen en een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen. Zo kunnen we op een positieve & sportieve manier een bijdrage leveren aan de strijd tegen borstkanker. Het kan immers iedere vrouw overkomen!
Willen jullie ons steunen door geld te doneren?

Onze hartelijke dank!

Groeten,
Ria & Margriet

Laatste donaties

€ 25 11-10-2017 20:38 uur
€ 5 01-10-2017 13:56 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek. Het begint allemaal bij jou, en je vrienden, die geld ophalen voor onderzoek, om levens te redden en voor borstkankeronderzoek.