M-Force

M-Force

Wij zijn een team collega's van het laboratorium onderwijs bij Hogeschool Leiden en MBO Rijnland. Wij gaan samen op 16 september 2017 de Dam tot Dam wandeltocht van 20 km lopen voor een collega (en voor Pink Ribbon).

We steunen haar met M-Force. M zit nog midden in haar traject en via deze manier willen we haar steunen. Ze is een vechtster! "Hey cancer, you picked the wrong bitch" is haar quote. Dit geeft wel aan dat ze een krachtige vrouw is! Daarnaast is ze ongelofelijk positief ingesteld. Een andere quote van haar is "Every time you find some humor in a difficult situation you win". Zo staat ze ook in haar behandeling, positief!

 

M-Force bestaat uit:

vlnr bovenste rij: Petra, Bastiaan, Anneke, Tristen, Quinten, Danielle, Michel

vlnr onderste rij: Marie Madeleine, Chantal, Denise, Zainab, Marian, Irma, Anke en Denise

en niet op de foto: Dina, Debbie en Mireille

Laatste donaties

€ 25 10-10-2017 11:52 uur
€ 10 16-09-2017 08:10 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek. Het begint allemaal bij jou, en je vrienden, die geld ophalen voor onderzoek, om levens te redden en voor borstkankeronderzoek.