De Survivors πŸ’•πŸ’ͺ

De Survivors

Het ontstaan van team De Survivors

Sandra, Dorieke en Yvette, drie vriendinnen en ook nog eens hele leuke vrouwen πŸ˜‰, hebben de strijd aan moeten gaan tegen Borstkanker! Een vreselijke rotziekte waar eigenlijk geen keuzes zijn. Je moet het aangeboden behandelplan maar gewoon ondergaan. En dat hebben we gedaan. Alledrie. Alledrie een ander soort behandelplan.

Dankzij financiele middelen kan er onderzoek gedaan worden naar nieuwe behandelmethodes die wellicht ook steeds vriendelijker worden. Dat willen wij graag steunen door middel van het wandelen van Dam tot Dam! πŸ‘£

Daarnaast zijn we er natuurlijk superTROTS op dat we deze 20 kilometer kunnen wandelen en willen we laten zien dat het echt goed kan komen. Er is leven na de Borstkanker! πŸ’ͺ

Supporter van ons team

Jessica is de zus van Yvette en vriendin van Sandra en Dorieke. Zij heeft van dichtbij mee moeten maken hoe het is om de strijd aan te gaan tegen Borstkanker. Zij sluit zich dan ook graag aan bij ons team en wandelt ook mee van Dam tot Dam.

Aansluiten bij ons team

Natuurlijk! Leuk! Doen!! πŸ€—

Hoe meer financiele middelen hoe beter!

En hoe meer zielen hoe meer vreugd!!

Sluit je aan bij ons team; De Survivors...πŸ’ͺ

Laatste donaties

€ 10 10-07-2019 14:54 uur
€ 15 Voor de vrouwen die in deze zware periode zo sterk in het leven staan 10-06-2019 21:48 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter Γ©n langer leven voor iedere borstkankerpatiΓ«nt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.