Onze wandelpartners

Tot dusver heeft Pink Ribbon al meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd op het gebied van borstkanker. Dat hadden we nooit kunnen doen zonder onze loyale sponsoren en partners. We zijn ontzettend blij met de langdurige, hechte en intensieve samenwerking die we met aangesloten bedrijven en organisaties hebben. Wil je ook met ons samenwerken? Neem dan contact op met acties@pinkribbon.nl of bel met 0900-2020240.

Onze trotse wandelpartners

 • Le Champion
  De Dam tot Dam Wandeltocht wordt georganiseerd door Stichting Sportevenementen Le Champion. Pink Ribbon is sinds een aantal jaren het officiële goede doel van de Dam tot Dam Wandeltocht. In 2017 heeft de Dam tot Dam Wandeltocht dankzij hun deelnemers een cheque van maar liefst ruim 73 duizend euro mogen overhandigen aan Pink Ribbon. Een recordopbrengst!
  Ook in 2018 is Pink Ribbon weer als goed doel aan de tocht verbonden. Deze wordt gelopen op 22 september.
  Kijk voor meer informatie op: www.damtotdamwandeltocht.nl

 • MCD Supermarkten
  In oktober 2017 kwamen de supermarkten MCD en Boon's Markt in actie voor Pink Ribbon. Dit deden ze o.a. door ‘Altena Rond’ te organiseren. Een wandeling van 17 kilometer, ten bate van Pink Ribbon. Op 14 oktober liepen ruim 500 deelnemers mee met deze wandeltocht. Samen haalden zij meer dan 72 duizend euro op voor borstkankeronderzoek!
  Ook in 2018 is er weer een editie van Altena Rond. Deze keer op zaterdag 6 oktober.