Over Teams

Meer dan 75% van actievoerders en deelnemers zitten in een team. Waarom? Het antwoord is simpel. Teams hebben meer plezier vóór, tijdens en na het evenement. Van het bedenken van een teamnaam en het maken van team-shirts tot het vieren van je prestatie. Je bent samen, van het begin tot het einde. Morele support. Gezelligheid. En een knuffel of duwtje in je rug als je er even doorheen zit. Samen in actie komen voor Pink Ribbon maakt herinneringen voor het leven.

Jouw team

De verschillende soorten teams die in actie komen voor Pink Ribbon weerspiegelen de ongelooflijke variëteit aan deelnemers die in actie komen.

  • Vrienden, familie en collega's starten teams om iemand met borstkanker te eren of te herdenken.

  • Wandelaars en atleten die mee willen doen aan een leuk en uitdagend evenement.

  • Managers en collega's die op zoek zijn naar een teambuildingactiviteit met hun personeel.

  • Personal trainers, fitness-experts en sportscholen die hun klanten hun fitnessdoelen helpen bereiken.

  • Vrienden en familie die iets willen doen voor een goed doel.

Bekijk de teampagina’s om alle verschillende soorten teams te zien die zich inzetten voor Pink Ribbon.

Om een ​​team te starten, is er maar één persoon nodig die zich registreert als ‘Team Captain’. De andere leden van het team kunnen zich vervolgens als teamlid aansluiten. Let op! Het is belangrijk dat iedereen zijn eigen e-mailadres opgeeft zodat we iedereen goed kunnen bereiken en kunnen helpen.

Bonus Tip – Het verzinnen van een naam: Teams die in actie komen voor Pink Ribbon bedenken de beste namen. Je kunt een vriend, collega of familielid eren of iets grappigs, slim of beschrijvends kiezen. Het is belangrijk dat je de naam van je team relevant houdt.

Wil je lid worden van een team dat al is geregistreerd? Dan kun je hier de lijst met teams vinden.

Hulpmiddelen en ideeën voor teambuilding

Zoals we hier wel eens zeggen, hoe meer hoe beter! Hoe groter jouw team is, hoe meer borstkankeronderzoek en mensen met borstkanker we kunnen ondersteunen. Om meer teamleden in je team te krijgen hebben we een aantal tips en tools voor je verzameld. Dit kan je helpen bij het vergroten van je team. 

Teampagina: het “uithangbord” van jouw team op deze website. Gebruik het om nieuwe leden te werven. Op de pagina kan je jouw team zien en doorklikken om de persoonlijke actiepagina’s van de teamleden te bekijken. Teamcaptains kunnen bij inschrijving een bericht en foto’s toevoegen. Klik hier om teampagina’s te bekijken en voer je teamnaam in het zoekvak in.

Teamposter: maak een leuke affiche om jouw collega’s aan te sporen om ook mee te doen! Zet hem in de kantine en vergeet je speciale teampagina-url er niet bij te zetten.

 

Fondsenwerving als een team

Teampagina: het “uithangbord” van jouw team op deze website. Je kunt zien wie er in jouw team zit en wie aan het team heeft gedoneerd en de voortgang van het team bijhouden. Teamcaptians kunnen, wanneer ingelogd, de pagina bewerken en foto’s toevoegen. Klik hier om jouw teampagina te bekijken en voer je teamnaam in het zoekvak in.

Voorbeeldberichten: we hebben voor jou en je teamleden speciale fondsenwervende tools ontwikkeld. Deze kun je gewoon knippen, plakken, aanpassen en verzenden! Klik hier om alle fondsenwervende tools te bekijken.

Over Team Donaties: donaties die gedaan worden aan het team - en niet een eenn specifiek teamlid - zijn op de teampagina te zien. Ze worden ook toegevoegd aan het teamtotaal.

Als je vragen hebt over teams, klik dan hier voor de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op.