Drunens Wandelfestival

Dit jaar is er vanwege de coronacrisis geen Drunens Wandelfestival op 20 juni 2020. Maar, er komt een virtueel wandelevenement.
Via https://www.drunenswandelfestival.nl/inschrijven kun je 10 routes kopen zodat je alsnog – binnen de richtlijnen van het RIVM – kunt gaan wandelen. Het pakket van de 10 routes kost €10,-.
De organisatie van het Drunens Wandelfestival hoopt op deze manier alsnog zoveel mogelijk geld op te halen voor Pink Ribbon: 100% van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Wil je met jouw wandeling(en) nog meer bijdragen aan borstkankeronderzoek? Je kan op deze plek een persoonlijke actiepagina maken waarmee je om sponsorgeld kan vragen. Zo draag je nog meer bij aan borstkankeronderzoek.

 

Heb je vragen over jouw actie? Neem dan contact met ons op via acties@pinkribbon.nl

Meer informatie over Drunes Wandelfestival: www.drunenswandelfestival.nl

Datum volgend jaar: 26-06-2021!

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.