Drunens Wandelfestival

Drunens Wandelfestival

Datum: 23 juni 2018

Meer info: https://www.drunenswandelfestival.nl/ 

Op 23 juni kleurt Drunen en omgeving roze voor de 1e editie van het Drunens Wandel Festival. Dit wandelevent staat in het teken van Pink Ribbon. Dit wandelfestival is de opvolger van de Durea Wandeltocht die de afgelopen 10 jaar voor Pink Ribbon is gehouden. De opzet is anders want er is een extra wandelafstand en er zijn foodtrucks en muziekoptredens. Het inschrijfgeld van 10 euro per deelnemer is behouden en komt wederom ook volledig ten goede aan borstkankeronderzoek.

Kom in actie voor borstkankeronderzoek en start een actie! Of, trommel vrienden en familie op en start een teamactie!

Kom in actie voor borstkankeronderzoek! In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Dat zijn ruim 17.000 diagnoses per jaar. Meer onderzoek naar betere behandelingen is hard nodig. Help mee! Maak meer onderzoek mogelijk en kom in actie!

Let op: Vergeet niet je deelname vast te leggen op de website van het event!

Drunens Wandelfestival

https://www.drunenswandelfestival.nl/contact

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.