Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht

Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht

Dit jaar is de 18e editie van de Dam tot Dam Wandeltocht op 19 september.
Maar, sinds dit jaar is Pink Ribbon titelsponsor van de wandeling. Dat betekent dat de wandeling is omgedoopt tot Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht. 

Wil jij mee wandelen? Schrijf je dan in via de speciaal voor deze wandeling gemaakte actiesite. 
Schrijf je in en kom in actie voor borstkankeronderzoek

Als jij je daar inschrijft, dan krijg je zowel een startnummer, als een actiepagina. Hiermee kan je in actie komen om geld op te halen voor borstkankeronderzoek. 
Heb je je al ingeschreven via de website van Le Champion? Ook dan kan je alsnog op het vernieuwde actieplatform terecht voor jouw eigen, persoonlijke sponsorpagina. 

Over de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht
De Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht is misschien wel de gezelligste wandeltocht van Nederland! Deelnemers kunnen kiezen uit 4 verschillende afstanden. De 10 kilometer start en finisht in Zaandam. De overige drie afstanden (20km, 27km en 42km), starten op de Dam in Amsterdam en eindigen op het finishplein in Zaandam.

Langs de route moedigen bewoners de wandelaars aan. En voor een welverdiende pauze zijn er uitgebreide verzorgingsposten met grote terrassen. Ruim 16.000 wandelaars finishen gezamenlijk in het Dam tot Dam Park in Zaandam, waar de dj je vermoeide voeten toch nog de dansvloer op weet te krijgen.

Datum: 19 september 2020
Plaats: Amsterdam – Zaandam
Afstanden: 10, 20, 27 en 42 km

 

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.