Dam tot Dam Wandeltocht 2017

Zaterdag 16 september 2017 is de 15e editie van de Dam tot Dam Wandeltocht.
Pink Ribbon is het officiele goede doel van deze wandeltocht. De 16.000 deelnemers kunnen kiezen uit een van de vier aantrekkelijke routes over 10, 20, 27 en 42 km. Afhankelijk van de afstand betaal je inschrijfgeld met een maximum van € 15,-. Meer informatie hierover vind je op de website van de Dam tot Dam Wandeltocht. Hier moet je je ook inschrijven voor een startbewijs.

De start van de drie langste afstanden is op de Dam Amsterdam. Vanaf daar wordt via verschillende routes naar Zaandam gewandeld. De 10 km start in het Dam tot Dam Park in Zaandam, tevens finishlocatie van alle afstanden.


Elk jaar staat Pink Ribbon met de Pink Stop op de route. Ook hebben we jaarlijks het 'Pad Der Spreuken' waar eve stil wordt gestaan bij de impact van borstkanker. Ook dit jaar zal dit pad weer in de route verwerkt worden.

 

Will je je laten sponsoren voor borstkankeronderzoek?
Maak dan hier je persoonlijke Pink Ribbon actiepagina aan en vraag je familie, vrienden, kennissen en collega's om je te sponsoren! Haal je meer op dan € 200,- dan krijg je van ons een Pink Ribbon Runningshirt toegestuurd! 

LET OP!! 12 september zijn de laatste shirts verstuurd voor de Dam tot Dam Wandeltocht, mocht je op 13 september alsnog het streefbedrag van €200,- hebben behaald, neem dan contact op via: acties@pinkribbon.nl, geef je shirtmaat en adresgegevens door, dan kunnen wij alsnog het shirt toesturen.

Inschrijven voor de 15e Dam tot Dam Wandeltocht kan tot 4 september 2017.

Acties Pink Ribbon

acties@pinkribbon.nl

0205700500

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek. Het begint allemaal bij jou, en je vrienden, die geld ophalen voor onderzoek, om levens te redden en voor borstkankeronderzoek.