Dam tot Dam Wandeltocht

Dam tot Dam Wandeltocht

Datum: 22 september 2018

Meer info: www.damtotdamwandeltocht.nl

Ook dit jaar is Pink Ribbon weer het officiele goede doel van de Dam tot Dam Wandeltocht. Dat betekent o.a. dat we op de route aanwezig zijn met een ‘Pink-stop’. Loop je mee voor borstkankeronderzoek? Dan helpen we je mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen. We geven je tips en we hebben speciale tools ontwikkeld. Deze kun je gebruiken bij het vragen van donaties. Inschrijven kan tot (en met) 10 september.

Kom in actie voor borstkankeronderzoek en start een actie! Of, vraag je wandelvrienden en start een teamactie!
 

Kom in actie voor borstkankeronderzoek! In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Dat zijn ruim 17.000 diagnoses per jaar. Meer onderzoek naar betere behandelingen is hard nodig. Help mee! Maak meer onderzoek mogelijk en kom in actie!

Let op: Vergeet niet je deelname vast te leggen op de website van het event!

 

Le Champion

info@lechampion.nl

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.