Altena Rond

Altena Rond

Datum: 6 oktober 2018

De inschrijving voor Altena Rond 2018 is maandag 5 maart gestart!

De 14e oktober 2017 gaat de boeken in als een eensgezinde actie tegen borstkanker. Deze prachtige dag is door de deelnemers (ieder op zijn/haar eigen manier) beleefd. Er waren mensen die liepen voor familie of vrienden of zelf in gevecht waren met deze ziekte. Hoe dan ook, iedereen had het doel om borstkanker een gevoelige tik uit te delen en dat is gelukt. De deelnemers hebben, samen met de sponsors een bedrag van € 74.358,= bij elkaar gebracht. Dit bedrag is 5x het in eerste instantie ten doel gestelde bedrag van € 15.000.

De commissie is weer bij elkaar geweest en heeft besloten om een vervolg te geven aan de eerste editie van Altena Rond. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 6 oktober 2018. Reserveer deze datum alvast in uw agenda om er zeker van te zijn dat u weer kunt meedoen. Vanaf 5 maart kunt u zich inschrijven voor Altena Rond (via deze pagina, ook makkelijk te bezoeken via: www.altenarond.nl)

Voor u zich gaat inschrijven en weer gaat meehelpen om een mooi bedrag bij elkaar te brengen, is het goed om eerst even de nieuwe uitgangspunten voor het evenement door te nemen. Er zijn namelijk een paar zaken aangepast. Hieronder de wijzigingen:

  1. Dit jaar hebben we weer een mooie route uitgestippeld van ruim 18 km.
  2. Er is ook een alternatieve route van 12 km. Deze route is voor de mensen die 18 km te ver vinden. Start van de korte route is anderhalf uur na de start van de ‘lange’ route.
  3. Inschrijfgeld is € 15,= per persoon inclusief 2 consumptiebonnen voor koffie, thee of fris op Fort Altena. Tevens worden hiervan tijdens de route consumpties bekostigd.
  4. Let op! Vorig jaar gingen de inschrijvingen erg snel en waren we uitverkocht. Inschrijven kan van 5 maart t/m 22 september 2018. Er worden maximaal 600 deelnemers toegelaten. Vorig jaar hebben we mensen moeten teleurstellen, dus zorg er voor dat u op tijd inschrijft. Vol = Vol!
  5. Ons doel is natuurlijk om de geweldige prestatie van vorig jaar te evenaren. Pink Ribbon zal de deelnemers suggesties aanleveren om zich te laten sponsoren.

We hopen dat we ook dit jaar, met uw steun, van dit evenement weer een succes kunnen maken.

Met vriendelijke groeten,

namens de Altena Rond commissie

Gert-Jan Rouvoet

altenarond@hotmail.com

 

Alvast de sfeer proeven of nagenieten van het evenement vorig jaar? Zie dan de foto's van Altena Rond 2017:

Deel 1

Deel 2

Sharon & Wendy Organisatie Altena Rond

altenarond@hotmail.com

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.