Altena Rond

2e editie Altena Rond: zaterdag 6 oktober

De 1e editie leverde maar liefst het gigantische bedrag van € 74.358,= op. Dit bedrag is 5x het in eerste instantie ten doel gestelde bedrag van € 15.000!

Op zaterdag 6 oktober 2018 om 08.30 uur is de 2e editie van Altena Rond. Wat kan je verwachten?

 

* Een mooie nieuwe route van ruim 18 km

* een alternatieve route van 12 km. (Deze route is voor de mensen die 18 km te ver vinden. Start van de korte route is om 09.30uur, één uur na de start van de ‘lange’ route.)

*Inschrijfgeld Dit is € 15,- per persoon, inclusief 2 consumptiebonnen voor koffie, thee of fris op Fort Altena. Tevens worden hiervan tijdens de route consumpties bekostigd.

* Inschrijven kan tot en met 27 september 2018. Er worden maximaal 600 deelnemers toegelaten. Vorig jaar hebben we mensen moeten teleurstellen, dus zorg dat je je op tijd inschrijft als je mee wil doen. Doel is natuurlijk om de geweldige prestatie van vorig jaar te evenaren. Vanuit Pink Ribbon krijgen de deelnemers suggesties aangeleverd over hoe zij hun deelname kunnen laten sponsoren.

Deelnemers die zich hebben ingeschreven, door een actiepagina aan te maken, hoeven niets meer te doen en krijgen ook niets toegestuurd. Op 6 oktober kunnen de deelnemers zich vanaf 08.00u melden op Fort Altena (Tol 8 te Werkendam) Je volgt de instructie bij het Fort en ontvangt daar de routebeschrijving en het startnummer. 

Voor vragen over het werven van sponsorgeld: acties@pinkribbon.nl Meer informatie over de tocht en organisatie: altenarond@hotmail.com

Hopelijk tot 6 oktober!

 

Alvast de sfeer proeven of nagenieten van het evenement vorig jaar? Zie dan de foto's van Altena Rond 2017:

Deel 1

Deel 2

Sharon & Wendy Organisatie Altena Rond

altenarond@hotmail.com

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.