10e Durea Wandeltocht

Durea Wandeltocht 

Op 24 juni 2017 wordt er een jubileum jaar georganiseerd, namelijk de 10e editie van de Durea Wandeltocht!

Dit is een jaarlijkse wandeling door de Loonse en Drunense duinen. Op zaterdag 24 juni 2017 lopen enthousiaste wandelaars 15 of 25 km ten behoeve van Pink Ribbon. Alle Durea-werknemers zijn als vrijwilligers betrokken bij de organisatie.

De twee prachtige routes zijn in de omgeving van Drunen/Heusden en deels (volgens traditie) door de Loonse en Drunense duinen. De wandelaars kunnen kiezen uit afstanden van 15 of 25 km, waarbij tijdens de route tevens gekozen kan worden voor een stuk duinzand met beklimmingen of juist niet.

Ook dit jaar heeft Durea de organisatie en de kosten van het evenement volledig voor eigen rekening genomen, zodat de bijdrage van de wandelaars volledig ten bate komt van Pink Ribbon. Vorig jaar is met dit mooie evenement € 33.000,- opgehaald!

Wil je de Durea Wandeltocht voor Pink Ribbon lopen? Maak dan hier je persoonlijke Pink Ribbon actiepagina aan en vraag je familie, vrienden, kennissen en collega's om je te sponsoren! En schrijf je ook in voor de 
Durea Wandeltocht.

Het inschrijfgeld van € 10.00 gaat volledig naar Pink Ribbon.
Dit jaar heb je, net als vorig jaar, de gelegenheid een extra donatie te doen bij je inschrijving.

 

acties Pink Ribbon

acties@pinkribbon.nl

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek. Het begint allemaal bij jou, en je vrienden, die geld ophalen voor onderzoek, om levens te redden en voor borstkankeronderzoek.