Suzie Q en de Pinkettes

Suzanne de Cocq

( Lid van team: Suzie Q en de Pinkettes )

Hallo, ik ben Suzanne de Cocq ofwel hier - Suzie Q - In 2017 kreeg ik de diagnose borstkanker en BRCA1. Ik ben inmiddels met vallen en opstaan weer aardig op weg. Daar heb ik veel geluk mee. Voor anderen is dat vaak helemaal niet zo. 

Ik ontdekte door dit alles, dat er veel power in mij zit en dat ik een sterk netwerk heb. Het leek mij mooi om die power vast te houden en voor een breder doel in te zetten. Samen met "mijn" Pinkettes hebben we er afgelopen januari voor gekozen ons hard te gaan maken voor Pink Ribbon. Zo ontstond Team Suzie Q en de Pinkettes

Dit afgelopen jaar hebben we gebakken, gequizd, geschminkt, gebokst, in kraampjes gestaan, armbandjes verkocht, geëntertaind en nog veel meer. Teveel om op te noemen! Het was steeds een feest en een succes! Fantastisch om te zien hoe heel veel lieve mensen ons al hebben gesupport!

En nu...?! Nu zijn we aan het aftellen! Aanstaande zaterdag 21 september gaan we onze Pink Ribbon inzamelactie groots afsluiten door nog 1x de spierballen goed te laten rollen. We lopen dan met het hele team mee in de Dam tot Dam Wandeltocht.

Help jij ons mee een knallend eindbedrag te halen!? Je kunt mij sponsoren en dat kan door daarboven 👆🏻op die roze knop met “doneer nu” te klikken😊

Met het geld dat we ophalen kan nieuw onderzoek gefinancierd worden. Onderzoek met als doel een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Dat is helaas nog steeds hard nodig. In Nederland krijgen per jaar ruim 17.300 mensen de diagnose borstkanker. Dan heb je het over 1 op de 7 vrouwen! Maar ook mannen kunnen borstkanker krijgen. De overlevingskansen zijn relatief goed. Toch sterven er ook nog steeds jaarlijks meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van borstkanker.

Schokkend veel toch?! Dat moet echt beter! Laten we samen een mooi bedrag inzamelen voor dit onderzoek. Zo maken we ons samen sterk voor alle vrouwen en mannen die je lief zijn, voor iedereen die met borstkanker te maken krijgt... 

Wanneer je het leuk vindt om mij of mijn team wat meer te volgen en te steunen dan kan dat hier:    

Team Suzie Q op Facebook

Suzie Q op Instagram 

X Suzie Q 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste donaties

€ 25 23-09-2019 15:34 uur
€ 25 22-09-2019 13:26 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.