Suzie Q en de Pinkettes

Suzanne de Cocq

( Lid van team: Suzie Q en de Pinkettes )

Hallo, ik ben Suzanne de Cocq ofwel hier - Suzie Q - In 2017 bleek ik borstkanker te hebben. Ik ben inmiddels al weer aardig op weg, maar voor anderen is dat vaak niet zo. 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. De ontwikkelingen op het gebied van behandeling gaan door. We zijn er echter nog lang niet. De trajecten zijn zwaar, de effecten ook. Er is veel onderzoek en dus geld nodig om borstkanker patiënten een (nog) betere behandeling te kunnen bieden.

Ik ontdekte dat ik veel power in mij heb en ook mijn netwerk is sterk. Het leek mij mooi om die power vast te houden en voor een breder doel in te zetten. Samen met "mijn" Pinkettes hebben we ervoor gekozen om ons hard te gaan maken voor Pink Ribbon. Op 21 september 2019 lopen we met ons team 20 kilometer mee tijdens de Dam tot Dam wandeltocht, ga jij ons helpen door te sponsoren? 

We doe het voor alle vrouwen die je lief zijn, voor alle mannen die van deze vrouwen houden, voor de mannen die zelf getroffen worden door borstkanker...dat kan namelijk ook. Voor iedereen die met borstkanker te maken krijgt... Laten we een mooi bedrag inzamelen voor goed onderzoek, dat helpt!

Wanneer je het leuk vindt om mij of mijn team wat meer te volgen en te steunen dan kan dat hier:    

Team Suzie Q op Facebook

Suzie Q op Instagram

 

 

Laatste donaties

€ 15 03-06-2019 12:17 uur
€ 10 20-05-2019 22:48 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.