Suzie Q’s Pinkette Sietske

Sietske De Pinkette

( Lid van team: Suzie Q en de Pinkettes )

Suzie Q is door meerdere artiesten bezongen en zo onder de aandacht gebracht.

’Oh Suzie Q, oh Suzie Q

Oh Suzie Q baby I love you, Suzie Q

I like the way you walk

I like the way you talk’ 

 

Mijn Suzie Q en ik vragen jouw aandacht voor een missie. Deze missie is nodig, hard nodig. Het is nodig omdat te veel vrouwen het bericht krijgen dat mijn goede vriendin Suzie Q twee jaar geleden kreeg. Het bericht dat niemand wil krijgen, niet voor jezelf, niet voor je partner, niet voor je kind, niet voor je familie, niet voor je vrienden, voor niemand niet...

Suzie Q en de Pinkettes gaan de songtekst van Suzie Q daarom in september 2019 tot leven brengen. Die dag gaan we borstkanker de wereld uitwandelen. We gaan 20 kilometer met elkaar wandelen en met elkaar praten tijdens de Dam tot Dam Wandeltocht op zaterdag 21 september 2019.

Daarnaast gaan we vanaf vandaag tot 21 september 2019 uitdragen hoe belangrijk het is dat borstkanker de wereld uitgewandeld wordt. Help jij ons op onze missie door te doneren? 

 

 

Laatste donaties

€ 10 17-09-2019 21:45 uur
€ 10 17-09-2019 21:22 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.