Mindful roze natuurwandeling Sint Pieter Maastricht DATUM VOLGT

Marjo van Dijck

Met deze actie wil ik graag gelden verzamelen voor onderzoek en behandelingen maar ook lotgenoten bij elkaar brengen en m.b.v. mindfulness leed verzachten.

Samen komen wij die dag bij elkaar. Op de schiterende natuurlocatie van de Ursulinenweg 20 in Maastricht. De locatie is midden in de natuur van de Sint Pieterberg gelegen. We starten met een kopje koffie/(kruiden)thee/water en lekkers. Er is een korte presentatie over de invloed van mindfulness op diverse aandoeningen,waaronder ook kanker. Met name over over leren loslaten en acceptatie. Mindfulness heeft ook een gekende (wetenschappelijk bewezen) werking op angst, stress en depressieve en slaapklachten. Dan er is een natuurwandeling, met buiten meditaties, genezende Qi Gong / bio energetica oefeningen. Dit is een actie om donaties te werven, maar ook als kennismaking om te ontdekken wat mindfulness voor jou (en naasten) kan betekenen.. 

Zie onze website: www.kompastherapie.com. Het traject vanaf de constatering van kanker is een hele zware tijd, voor zowel voor degene bij wie de kanker geconstateerd is, als zijn naasten. Daar wordt in de mindfulness training ook speciaal aandacht aan gegeven. Deze Qi Gong / bio energetica oefeningen worden in aanvulling of los gegeven bij een mindfulness training.

Na de wandeling komen wij terug in de startlocatie. Je kunt dan nog verder contacten leggen onder het genot van een hapje en drankje. De prijzen van consumpties zijn € 2 (koffie/thee/fruitsap/water), hiervan wordt € 1 aan Pink Ribbon gedoneerd.

Voor wie aanvullende vragen heeft kan terecht bij de organisator van dit evenement: Drs. Marjo van Dijck, MSc Klinische psychologie, categorie 1 trainer voor mindfulness en adem therapeut voor o.a. Tinnitus. 

Kunt u s.v.p. op voorhand laten weten dat u komt? Wij zouden het fijn vinden u te mogen begroeten.

Uw vrijwillige bijdrage gaat zoals u weet naar een goed doel. Immers samen staan wij sterk.

via mail: m.vandijck7@gmail.com / 06 2834 3032

 

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.