Pinkette Levina

Levina Blijdorp

( Lid van team: Suzie Q en de Pinkettes )

In 2017 kreeg mijn vriendin Suzanne - Suzie Q - diagnose borstkanker. Wat een vreselijk bericht. We hebben gemeen dat we allebei een lieve, gezellige, levenslustige kleuter in huis hebben. We zijn allebei gedreven, werkende, enthousiaste mama’s. Maar daarnaast heeft Suzanne een (inmiddels 2 jaar durend) traject moeten doorlopen waar je ‘U’ tegen zegt. Met heel veel respect voor ‘Suzie’ heb ik dit proces langs de zijlijn gezien. Daarom sluit ik mij heel graag aan bij haar team om mij hard te maken voor Pink Ribbon.

Op 21 september loop ik met Suzie en de andere Pinkettes 20 km mee met de Dam tot Dam wandeltocht. En we hebben een duidelijk doel, wil jij mij sponsoren?

Laatste donaties

€ 20 18-09-2019 20:37 uur
€ 15 Heel veel suc6 lieverds! 18-09-2019 07:26 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.